Madrugada er tilbake! Strålende anmeldelser og enorm stemning i Oslo Spektrum

Etter ti år i dvale er Madrugada tilbake –  sterkere enn noen gang før. I helgen spilte de for to (!) utsolgte Oslo Spektrum. De to konsertene solgte ut på knappe to døgn. “En mastodont har gjenoppstått”, skriver Aftenposten. “Monumentale Madrugada”, skriver Dagbladet. Det er bare på begynne å glede seg til torsdag 13. juni på Bergenfest!

“En mastodont har gjenoppstått; Madrugada viser at de fremdeles er i en klasse for seg”, skriver Aftenposten entusiastisk fra den første av to Madrugada-konserter i Oslo Spektrum i helgen. En skinnende sekser trilles det på anmelderterningen. 

Dagbladets Øyvind Rønning triller terningkast 5:  “Det er en underdrivelse at dette er et velkomment gjensyn og gjenhør. Og - det går ikke lenge før vi innser hvor mye vi har savnet denne gruppa. Det er ingen andre som dem i den norske rockfloraen.”

“Dette er et band som har vokst i sin dvale,” skriver Gaffa fra konserten – også de triller en femmer på terningen. Musikknyheter stemmer i og beskriver konserten som et “Elegant comeback”, med beskrivelser av stemning og effekter som hører med når et 20-års jubileum skal feires.

I 2019 er det 20 år siden et av de mest ikoniske albumene i norsk rocks historie ble utgitt – Industrial Silence er debutalbumet til det som skulle bli et av våre største og høyest ansette band. Ett tiår etter at bandet sist var ute på veien forenes nå tre av fire originalmedlemmer for å lufte det klassiske albumet og alle Madrugadas gigantiske hits!

Madrugada har annonsert 47 konserter på sin jubileumsrunde, men kun én opptreden i vår del av landet – på Bergenfest torsdag 14. juni, selvsagt. 

Foto: Knut Åserud / Madrugada

Les anmeldelsene her: 

ANDRE NYHETER

Unge Ferrari til Bergenfest Ung

Unge Ferrari blir en av to artister som skal spille for 7. – 10. trinn på årets Bergenfest Ung! Den musikalsk kameleonen er aktuell med albumet og turnéen "Midt imellom magisk og manisk" og er en av landets heiteste artister i urbansjangeren. Datoen er fredag 7. juni. Meld deg på i dag!  

LES MER

Tre nye til torsdagen!

To svenske søstre som har fengslet lyttere fra hele verden er endelig tilbake på scenen i Bergen. I tillegg til dobbel americanamagi – alt på samme dag. First Aid Kit, Daniel Romano og Zephaniah OHora er klar for Bergenfest, torsdag 13. juni! 

LES MER