Years & Years til fredagen

I kveld spiller de britiske popfavorittene Years & Years for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Fredag 14. juni er det Bergen sin tur – vi gleder oss til et etterlengtet gjensyn medd Olly, Mikey og Emre på Plenen!

Med sin sjelfulle elektroniske pop og tallrike hits er London-trioen Years & Years å regne for et av de mest utadvendte, fargerike og elskede popbandene i Storbritannia. “Filthy, sexy, thoroughly debauched pop at its finest”, står det i toppanmeldelsen til NME av deres 2018-album, Palo Santo. Den særegne vokalen til Olly Alexander fører an funky, 80-tallsinspirert dansemusikk om livets oppturer, nedturer, skeivheter, tabuer og skjulte meninger.

Det ligger an til å bli en meget bra fredag på Bergenfest, også i år. I tillegg til Years & Years er hitmaskinene Clean Bandit og popkometen Alma bekreftet til denne dagen. Totalt er kun tre av cira tolv artister offentliggjort til dagsprogrammet 14. juni – vi kan røpe at dere har mye godt i vente.

Tell ned dagene til Bergenfest med festivalens offisielle spilleliste:

 

ANDRE NYHETER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER

Alt du trenger å vite om Bergenfest!

Her følger en del nyttig info som vi anbefaler at du gjør deg kjent med før du setter kursen mot Bergenhus festning og Bergenfest 2019! Vi gleder oss enormt til fire herlige dager med deilig musikk og fantastisk festivalstemning sammen med dere!

LES MER