Years & Years til fredagen

I kveld spiller de britiske popfavorittene Years & Years for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Fredag 14. juni er det Bergen sin tur – vi gleder oss til et etterlengtet gjensyn medd Olly, Mikey og Emre på Plenen!

Med sin sjelfulle elektroniske pop og tallrike hits er London-trioen Years & Years å regne for et av de mest utadvendte, fargerike og elskede popbandene i Storbritannia. “Filthy, sexy, thoroughly debauched pop at its finest”, står det i toppanmeldelsen til NME av deres 2018-album, Palo Santo. Den særegne vokalen til Olly Alexander fører an funky, 80-tallsinspirert dansemusikk om livets oppturer, nedturer, skeivheter, tabuer og skjulte meninger.

Det ligger an til å bli en meget bra fredag på Bergenfest, også i år. I tillegg til Years & Years er hitmaskinene Clean Bandit og popkometen Alma bekreftet til denne dagen. Totalt er kun tre av cira tolv artister offentliggjort til dagsprogrammet 14. juni – vi kan røpe at dere har mye godt i vente.

Tell ned dagene til Bergenfest med festivalens offisielle spilleliste:

 

ANDRE NYHETER

Unge Ferrari til Bergenfest Ung

Unge Ferrari blir en av to artister som skal spille for 7. – 10. trinn på årets Bergenfest Ung! Den musikalsk kameleonen er aktuell med albumet og turnéen "Midt imellom magisk og manisk" og er en av landets heiteste artister i urbansjangeren. Datoen er fredag 7. juni. Meld deg på i dag!  

LES MER

Madrugada er tilbake! Strålende anmeldelser og enorm stemning i Oslo Spektrum

Etter ti år i dvale er Madrugada tilbake –  sterkere enn noen gang før. I helgen spilte de for to (!) utsolgte Oslo Spektrum. De to konsertene solgte ut på knappe to døgn. “En mastodont har gjenoppstått”, skriver Aftenposten. “Monumentale Madrugada”, skriver Dagbladet. Det er bare på begynne å glede seg til torsdag 13. juni på Bergenfest!

LES MER