Years & Years til fredagen

I kveld spiller de britiske popfavorittene Years & Years for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Fredag 14. juni er det Bergen sin tur – vi gleder oss til et etterlengtet gjensyn medd Olly, Mikey og Emre på Plenen!

Med sin sjelfulle elektroniske pop og tallrike hits er London-trioen Years & Years å regne for et av de mest utadvendte, fargerike og elskede popbandene i Storbritannia. “Filthy, sexy, thoroughly debauched pop at its finest”, står det i toppanmeldelsen til NME av deres 2018-album, Palo Santo. Den særegne vokalen til Olly Alexander fører an funky, 80-tallsinspirert dansemusikk om livets oppturer, nedturer, skeivheter, tabuer og skjulte meninger.

Det ligger an til å bli en meget bra fredag på Bergenfest, også i år. I tillegg til Years & Years er hitmaskinene Clean Bandit og popkometen Alma bekreftet til denne dagen. Totalt er kun tre av cira tolv artister offentliggjort til dagsprogrammet 14. juni – vi kan røpe at dere har mye godt i vente.

Tell ned dagene til Bergenfest med festivalens offisielle spilleliste:

 

ANDRE NYHETER

Programmet er komplett

BRITs Critics’ Choice-vinner Sam Fender og Novo Amor, The Twilight Sad og Barns Courtney annonsert til torsdag 13. juni. Med dette siste slippet er det en glede å annosere at festivalprogrammet er komplett!

LES MER

Fredagsprogrammet er komplett!

Denne uken har Hester V75, Sushi X Kobe, Unge Ferrari, Tove Lo, Gavin James, Lee Fields & The Expressions, Bishat, SAUS og Angelo Reira blitt lansert til fredagen på årets festival. 14. juni blir garantert helt kokko!

LES MER

Sparebanken Vest lanserer rabatterte ungdomsbilletter!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans!

Sparebanken Vest, som er vår samarbeidspartner lanserer også i år rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Dersom du er under 18 år kan du få festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris. 

LES MER

Hjerteslag avslutter Bergenfest

Etter en innholdsrik slippuke som startet med Håkonshallen-lineupen og endte i dagens annonsering av at Hjerteslag avslutter festivalen, kan vi endelig meddele at lørdagsprogrammet er komplett. 

LES MER