Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

Kjære publikum.

Arbeidet med å sette sammen programmet for Bergenfest 2022 er i full gang. Rettere sagt har vi jobbet med dette programmet i nærmere tre år, da det vil bestå av artister som skulle ha spilt på Bergenfest i 2020 eller 2021 – samt en drøss med helt nye navn.

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

Som de fleste andre festivaler, både i Norge og internasjonalt, har vi valgt å videreføre store deler av programmet vårt fra den avlyste festivalsesongen i 2020 til 2021 – og nå til 2022, da heller ikke årets festivalsommer ble som vi hadde håpet på...

70% er med videre

Slik det ser ut nå vil rundt 70% av artistene som var bekreftet til Bergenfest 2020 bli med oss videre til Bergenfest 2022. Enkelte av de omlag 60 artistene som skulle ha opptrådt på festivalen i 2020 og 2021 er av ulike årsaker ikke tilgjengelige. Det kan være at artistene allerede hadde lagt andre planer for den aktuelle perioden i juni 2022, eller at andre ting har kommet i veien. Heldigvis kan vi se frem til å kunne oppleve noen av disse artistene på Bergenfest 2023.

Vi har allerede offentliggjort to av headlinerne for 2022. Robyn avslutter festen onsdag 15. juni mens de skotske favorittene Biffy Clyro avslutter torsdag 16. juni. Dette er to fantastiske artister som vi er veldig stolte og glade for at har valgt å bli med oss videre på reisen.

Når vi nå endelig kan begynne å presentere puslebitene i det som skal bli et fantastisk program for Bergenfest 2022, vil vi be alle dere som allerede har kjøpt billetter – om å være litt ekstra tålmodige med oss. Endel artister har av praktiske årsaker byttet spilledag i forhold til det som var offentliggjort for 2020, mens andre ikke lengre er med i festivalprogrammet.

Bytte mellom festivaldager

Når vi har presentert hele festivalprogrammet vil det bli lagt opp til at publikum som hadde kjøpt billetter før 20. september 2022 kan bytte dagspass fra én dag til en annen dersom det passer bedre. Dette vil bli kommunisert direkte til dere som har kjøpt dagspass.

Ekstra festivaldag med på kjøpet

For alle som har valgt å beholde festivalpassene sine har vi en veldig god nyhet. Ettersom vi utvider Bergenfest fra fire til fem dager i 2022, vil alle som har kjøpt firedagers festivalpass få en hel ekstra dag med på kjøpet: fem dager fra tirsdag 14. til lørdag 18. juni med masse herlig musikk og god stemning! Vi har fremdeles noen festivalpass som vi kan selge til kr. 2.600 + billettavgift før vi øker prisen med noen hundrelapper - så tips venner og kjente!

Følg med i ukene og månedene som kommer. De første smakebitene av Bergenfest 2022 presenteres i neste uke. Så vil det komme nye drypp med ujevne mellomrom frem mot desember, da vi håper å kunne presentere et komplett festivalprogram for neste år.

Hilsen Bergenfest-teamet

ANDRE NYHETER