Sparebanken Vest lanserer ungdomsbillett!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans: Vår samarbeidspartner Sparebanken Vest lanserer nå rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Er du under 18 får du nå adgang til festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris.

Bergenfest ønsker å være en inkluderende festival og som utgangspunkt tilstreber vi så lave billettpriser som mulig. Vi vet likevel at det kan knipe litt ekstra i lommeboken når man er ung. Derfor er det svært gledelig å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest nå ruller ut rabatterte ungdomsbilletter for dere som er under 18. Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr. rimeligere for dere som er under 18 år. Det betyr at du kan få med deg tirsdag og torsdag for kun kr. 590 per dag, eller onsdag, fredag og lørdag for kun kr. 690 per dag. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fem dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr. 1750 + billettavgift. 

KJØP BILLETT HER 

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB! Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors har 18 års aldersgrense. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

LES MER

Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

LES MER