Sparebanken Vest lanserer ungdomsbillett!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans: Vår samarbeidspartner Sparebanken Vest lanserer nå rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Er du under 18 får du nå adgang til festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris.

Bergenfest ønsker å være en inkluderende festival og som utgangspunkt tilstreber vi så lave billettpriser som mulig. Vi vet likevel at det kan knipe litt ekstra i lommeboken når man er ung. Derfor er det svært gledelig å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest nå ruller ut rabatterte ungdomsbilletter for dere som er under 18. Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr. rimeligere for dere som er under 18 år. Det betyr at du kan få med deg tirsdag og torsdag for kun kr. 590 per dag, eller onsdag, fredag og lørdag for kun kr. 690 per dag. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fem dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr. 1750 + billettavgift. 

KJØP BILLETT HER 

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB! Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors har 18 års aldersgrense. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER