Sparebanken Vest lanserer ungdomsbillett!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans: Vår samarbeidspartner Sparebanken Vest lanserer nå rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Er du under 18 får du nå adgang til festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris.

Bergenfest ønsker å være en inkluderende festival og som utgangspunkt tilstreber vi så lave billettpriser som mulig. Vi vet likevel at det kan knipe litt ekstra i lommeboken når man er ung. Derfor er det svært gledelig å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest nå ruller ut rabatterte ungdomsbilletter for dere som er under 18. Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr. rimeligere for dere som er under 18 år. Det betyr at du kan få med deg tirsdag og torsdag for kun kr. 590 per dag, eller onsdag, fredag og lørdag for kun kr. 690 per dag. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fem dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr. 1750 + billettavgift. 

KJØP BILLETT HER 

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB! Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors har 18 års aldersgrense. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER