Vill Vill Vest-sensasjonen Halie til Bergenfest

«Jeg har aldri vært borti en mer overbevisende debut» skrev Bergens Tidende etter Halies scenedebut på Vill Vill Vest. Neste sommer spiller den ferske popstjernen på Bergenfest.

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen med en helt fantastisk stemme som blåser de fleste av banen. Hun er plukket opp av MADE Management og i september ble hun lansert med debutsingelen Echo og live med band på Vill Vill Vest. Det skulle vise seg å bli festivalens store sensasjon og en buzz som minner om den som var rundt Sigrid på festivalen i 2017.

I ryggen har 16 år gamle Halie nettopp det teamet som har hjulpet Sigrid og Aurora til å bli internasjonale stjerner. Bergenfest er veldig glad for å være med på det som utvilsomt blir en spennende reise.

Halie er bare 16 år, men har allerede jobbet med anerkjente låtskrivere og produsenter som Jonny Lattimer (Ellie Goulding, Sam Smith, Tom Odell) og Giacomo Trivelli (Sam Sure, Sigrid). Hun har også jobbet med artister som Sigrid, O.Martin og Oceaán (UK). For Hannah Emilie Grung går dette kun én vei: opp! Sjekk BTs anmeldelse fra Vill Vill Vest:

 

ANDRE NYHETER

Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

LES MER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER