Vill Vill Vest-sensasjonen Halie til Bergenfest

«Jeg har aldri vært borti en mer overbevisende debut» skrev Bergens Tidende etter Halies scenedebut på Vill Vill Vest. Neste sommer spiller den ferske popstjernen på Bergenfest.

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen med en helt fantastisk stemme som blåser de fleste av banen. Hun er plukket opp av MADE Management og i september ble hun lansert med debutsingelen Echo og live med band på Vill Vill Vest. Det skulle vise seg å bli festivalens store sensasjon og en buzz som minner om den som var rundt Sigrid på festivalen i 2017.

I ryggen har 16 år gamle Halie nettopp det teamet som har hjulpet Sigrid og Aurora til å bli internasjonale stjerner. Bergenfest er veldig glad for å være med på det som utvilsomt blir en spennende reise.

Halie er bare 16 år, men har allerede jobbet med anerkjente låtskrivere og produsenter som Jonny Lattimer (Ellie Goulding, Sam Smith, Tom Odell) og Giacomo Trivelli (Sam Sure, Sigrid). Hun har også jobbet med artister som Sigrid, O.Martin og Oceaán (UK). For Hannah Emilie Grung går dette kun én vei: opp! Sjekk BTs anmeldelse fra Vill Vill Vest:

 

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER