Vill Vill Vest-sensasjonen Halie til Bergenfest

«Jeg har aldri vært borti en mer overbevisende debut» skrev Bergens Tidende etter Halies scenedebut på Vill Vill Vest. Neste sommer spiller den ferske popstjernen på Bergenfest.

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen med en helt fantastisk stemme som blåser de fleste av banen. Hun er plukket opp av MADE Management og i september ble hun lansert med debutsingelen Echo og live med band på Vill Vill Vest. Det skulle vise seg å bli festivalens store sensasjon og en buzz som minner om den som var rundt Sigrid på festivalen i 2017.

I ryggen har 16 år gamle Halie nettopp det teamet som har hjulpet Sigrid og Aurora til å bli internasjonale stjerner. Bergenfest er veldig glad for å være med på det som utvilsomt blir en spennende reise.

Halie er bare 16 år, men har allerede jobbet med anerkjente låtskrivere og produsenter som Jonny Lattimer (Ellie Goulding, Sam Smith, Tom Odell) og Giacomo Trivelli (Sam Sure, Sigrid). Hun har også jobbet med artister som Sigrid, O.Martin og Oceaán (UK). For Hannah Emilie Grung går dette kun én vei: opp! Sjekk BTs anmeldelse fra Vill Vill Vest:

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER