Vill Vill Vest-sensasjonen Halie til Bergenfest

«Jeg har aldri vært borti en mer overbevisende debut» skrev Bergens Tidende etter Halies scenedebut på Vill Vill Vest. Neste sommer spiller den ferske popstjernen på Bergenfest.

Halie er et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen med en helt fantastisk stemme som blåser de fleste av banen. Hun er plukket opp av MADE Management og i september ble hun lansert med debutsingelen Echo og live med band på Vill Vill Vest. Det skulle vise seg å bli festivalens store sensasjon og en buzz som minner om den som var rundt Sigrid på festivalen i 2017.

I ryggen har 16 år gamle Halie nettopp det teamet som har hjulpet Sigrid og Aurora til å bli internasjonale stjerner. Bergenfest er veldig glad for å være med på det som utvilsomt blir en spennende reise.

Halie er bare 16 år, men har allerede jobbet med anerkjente låtskrivere og produsenter som Jonny Lattimer (Ellie Goulding, Sam Smith, Tom Odell) og Giacomo Trivelli (Sam Sure, Sigrid). Hun har også jobbet med artister som Sigrid, O.Martin og Oceaán (UK). For Hannah Emilie Grung går dette kun én vei: opp! Sjekk BTs anmeldelse fra Vill Vill Vest:

 

ANDRE NYHETER

Earlybird-salget på 2018-pass er i gang!

Vi ser tilbake på fire uforglemmelige dager med store musikkopplevelser, verdens beste selskap og den helt spesielle atmosfæren som kun kan oppleves i Bergen på Bergenhus Festning disse fire dagene i året. Vi gleder oss allerede til 13. – 16. juni neste sommer. Festivalpass til Bergenfest 2018 er i salg til earlybird-pris nå!

LES MER

Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Bildene har blitt lagt for salg og en god porsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt. Sikre deg noe fint til veggen og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

LES MER

Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

LES MER