Bergenfeststipendet 2020

Bli kjent med de åtte talentfulle mottakerne av årets Bergenfeststipend!

Bergenfeststipendet har som formål å støtte lokale artister i etableringsfasen med økonomisk tilskudd og eksponering for på den måten å bidra til deres karriereløp videre. Bergenfest er tett på talentene i byen og gjennom stipendet ønsker vi å løfte frem den gode musikken og bidra til at det blir enda mer av den. Stipendet omfatter også andre aktører i musikkbransjen som vi mener gjør en formidabel jobb som støtteapparat for unge, lokale artister.

Siden 2017 har vi total delt ut 770.000 kr i stipender. I år deler vi ut 225.000 kr til åtte stipendmottakere. Bli kjent med dem i videoene under!

Vi takker våre generøse samarbeidspartnere Sparebanken Vest, EGD Holding, Rema 1000, IMC Diving, Ramsvik & RAMM Frisører og Bergen Live for viktige bidrag til stipendet. Publikum har også bidratt via frivillige donasjoner.

Hedda Mae


Gabifuego


Zupermaria


jens


Kamara


Ka2


Eget Selskap


Victoria Café & Pub

 

Les mer om Bergenfeststipendet her >>

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER