Billetter til Bergenfest

Det er to typer billetter i salg til Bergenfest – festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Festivalpass til 2018 er nå tilgjengelig til earlybird-pris. Dagspass legges ut for salg etter at de første artistene er lansert, høsten 2018ø 

Allerede nå kan du sikre deg billett til Bergenfest 2018- I 2017 var vi helt utsolgt for firedagerspass til festivalen. Sikre deg et pass allerede nå, til en ekstra god pris! 

Kjøp festivalpass til earlybird-pris her!

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Armbåndet du får kan ikke deles med andre.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin souvenir Collector Tickets gir samme adgang som ordinære billetter. Også her får du et armbånd ved inngangen til festivalområdet, som blir ditt adgangstegn for hele billettens gyldighetsperiode. 

Dersom du er under 18 år gammel skal du kjøpe U18-billett til Bergenfest. Denne billettypen gir ikke adgang i teltscenen Magic Mirrors, som har 18 års aldersgrense. Merk at det generelt er 15 års aldersgrense på Bergenfest. Vi tilbyr vergeordning. 

Billettprisene er som følger:
Earlybird-pris på festivalpass:  2.000 kr + billettavgift