Billetter til Bergenfest

Det er to typer billetter til Bergenfest – festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Vår eneste offisielle billettpartnere er Ticketmaster (merk at Revy & Teaterservice er et offisielt utsalgssted for Ticketmaster-billetter). Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

For informasjon om refusjon av billetter til Bergenfest 2020 og overføring av billetter fra 2020 til 2021, les mer her >>

Festivalpass og dagspass til Bergenfest 2021 er i salg nå!

Kjøp billetter til Bergenfest her!

Hotellpakker 

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

Collector Tickets gir samme adgang som ordinære billetter. Også her får du et armbånd ved inngangen til festivalområdet, som blir ditt adgangstegn for hele billettens gyldighetsperiode. 

Under Bergenfest er det åpent for at publikum under 18 år kan gå på Bergenfest uten verge. Laveste alder uten verge er 15 år. Dersom du er under 18 år og ønsker å gå på Bergenfest, kjøper du U18-billett.

Dersom du er under 18 år gammel kan du kjøpe rabattert U18-billett til Bergenfest. Rabatten er spandert av Sparebanken Vest. 

Billettprisene (2021) er som følger:
Festivalpass:  2.600 kr + billettavgift
Dagspass: 890 kr + billettavgift

Billettprisene for U18 (2020) er som følger:
Festivalpass:  2.100 kr + billettavgift 
Dagspass: 690 kr + billettavgift

NB – Merk at endringer i prisene kan forekomme!

Billettutsalgssteder

  • Online på www.ticketmaster.no
  • Ticketmaster tlf 815 33 133 (man-fre 9-17, lør 10-14)
  • Grieghallens billettkontor tlf 55 21 61 50 (man-ons og fre 10-17, tors 10-19.30, lør 11-14)
  • Grupper og Hotelpakker tlf 09901 // post@revyogteater.no

Hotell- og billettpakker

Via vår samarbeidspartner Revy & Teaterservice kan du kjøpe hotell- og billettpakker til Bergenfest. Disse pakkedealene blir tilgjengelig når dagspassene legges ut for salg.

Hotell- og billettpakker:

Onsdag       Torsdag

Fredag        Lørdag

Gavekort

Gavekort fra Bergenfest & Ticketmaster kan brukes på alle billettyper til Bergenfest. Kjøp fysisk gavekort eller e-gavekort her >>

Refusjon ved avlysning

For informasjon om refusjon av billetter til Bergenfest 2020 og overføring av billetter fra 2020 til 2021, les mer her »

Det er ikke refusjonsrett på billetter til festivalen ved enkeltartisters kansellering. Dette fremkommer av kjøpspremissene hos Ticketmaster, som formidler billettene på vegne av Bergenfest. Bergenfest er en festival og refusjon gis kun ved total avlysning av enten hele festivalen eller en enkeltdag på festivalen. 

Kjøp kun gjennom offisielle salgskanaler! 

Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billett fra andre utsalgssteder enn de overnevnte. Vi er oppmerksom på at det er flere uærlige aktører på makredet som førsøker å svindle billettkjøpere, f.eks. nettstedet Viagogo. 

Her kan du lese Forbrukerrådets innstilling til Viagogo samt hva du kan gjøre dersom du har blitt utsatt for svindel via dette nettstedet: