Billetter til Bergenfest

Det er to typer billetter til Bergenfest – festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå. Vår eneste offisielle billettpartnere er Ticketmaster (merk at Revy & Teaterservice er et offisielt utsalgssted for Ticketmaster-billetter). Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

Kjøp billett til Bergenfest her!

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Armbåndet du får kan ikke deles med andre.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

Collector Tickets gir samme adgang som ordinære billetter. Også her får du et armbånd ved inngangen til festivalområdet, som blir ditt adgangstegn for hele billettens gyldighetsperiode. 

Dersom du er under 18 år gammel skal du kjøpe U18-billett til Bergenfest. Denne billettypen gir ikke adgang til teltscenen Magic Mirrors, som har 18 årsgrense. Merk at det generelt er 15 års aldersgrense på Bergenfest. Vi tilbyr vergeordning. 

Billettprisene er som følger:
Festivalpass:  2.500 kr + billettavgift.
Dagspass: 890 kr + billettavgift

Billettutsalgssteder

  • Online på www.ticketmaster.no
  • Ticketmaster tlf 815 33 133 (man-fre 9-17, lør 10-14)
  • Grieghallens billettkontor tlf 55 21 61 50 (man-ons og fre 10-17, tors 10-19.30, lør 11-14)
  • Grupper og Hotelpakker tlf 09901 // post@revyogteater.no

Hotell- og billettpakker

Via vår samarbeidspartner Revy & Teaterservice kan du kjøpe hotell- og billettpakker til Bergenfest. Disse pakkedealene blir tilgjengelig når dagspassene legges ut for salg.

Kjøp kun gjennom offisielle salgskanaler! 

Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billett fra andre utsalgssteder enn de overnevnte. Vi er oppmerksom på at det er flere uærlige aktører på makredet som førsøker å svindle billettkjøpere, f.eks. nettstedet Viagogo. 

Her kan du lese Forbrukerrådets innstilling til Viagogo samt hva du kan gjøre dersom du har blitt utsatt for svindel via dette nettstedet: