Biffy Clyro avslutter torsdagen

 

De albumaktuelle favorittene Biffy Clyro headliner torsdag 11. juni på Bergenfest!

15. mai dropper Biffy Clyros etterlengtede nye album "A Celebration of Endings".

Kun et par uker senere står den populære power-trioen endelig på scenen i Bergen igjen!

Torsdag 11. juni på Bergenfest blir en ellevil og innholdsrik dag med stor spennvidde i programmet. Opplev skalegendene The Specials, britpopikonene Supergrass, americanadronningen Lucinda Williams, stjernelaget Ole Paus & Motorpsycho og spennende ny rock fra ShameSports Team & The Murder Capital

Få en smakebit på hva vi har i vente fra Biffy med de nye låtene Instant History og End Of:

 

 

Da Biffy Clyro spilte på Bergenfest i 2016 høstet de 10/10 poeng hos Musikknyheter: 

"Biffy Clyro er uten tvil av de beste livebandene man kan booke i dag, og i solnedgangen på Bergenhus ble opplevelsen rett og slett en for historiebøkene. Om man i utgangspunktet ikke var begeistret for skottenes publikumsvennlige stadionrock fra før, skal det likevel mye til å ikke gå hjem fra Bergenfest med et smil om munnen denne kvelden."

ANDRE NYHETER

Update on Bergenfest and the Coronavirus

Having something fun to look forward to feels important these days. We assure you that we’re doing everything we can to open the festival gates at Bergenhus Fortress on June 10th as planned, but this must happen without compromising the legislations, guidelines, and recommendations made by local council or governmental health officials.

LES MER

Slik jobber vi nå med Bergenfest

I disse tider er det viktig å ha noe å glede seg til. Som arrangør vil vi gjøre alt vi kan for at Bergenfest 2020 gjennomføres som planlagt 10. - 13. juni, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer og sikkerheten til gjester, artister og medarbeidere.

LES MER