Biffy Clyro avslutter torsdagen

 

De albumaktuelle favorittene Biffy Clyro headliner torsdag 11. juni på Bergenfest!

15. mai dropper Biffy Clyros etterlengtede nye album "A Celebration of Endings".

Kun et par uker senere står den populære power-trioen endelig på scenen i Bergen igjen!

Torsdag 11. juni på Bergenfest blir en ellevil og innholdsrik dag med stor spennvidde i programmet. Opplev skalegendene The Specials, britpopikonene Supergrass, americanadronningen Lucinda Williams, stjernelaget Ole Paus & Motorpsycho og spennende ny rock fra ShameSports Team & The Murder Capital

Få en smakebit på hva vi har i vente fra Biffy med de nye låtene Instant History og End Of:

 

 

Da Biffy Clyro spilte på Bergenfest i 2016 høstet de 10/10 poeng hos Musikknyheter: 

"Biffy Clyro er uten tvil av de beste livebandene man kan booke i dag, og i solnedgangen på Bergenhus ble opplevelsen rett og slett en for historiebøkene. Om man i utgangspunktet ikke var begeistret for skottenes publikumsvennlige stadionrock fra før, skal det likevel mye til å ikke gå hjem fra Bergenfest med et smil om munnen denne kvelden."

ANDRE NYHETER

Endelig gjenåpning!

I dag er endelig dagen her. Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge og at vi skal igjen få gå tilbake til den normale hverdagen vi har savnet så inderlig!

LES MER

Grace Jones headliner tirsdag 14. juni

Legenden Grace Jones, sammen med Michael Kiwanuka, Ziggy Marley, Gary Clark Jr. med flere, skal sikre at det er tett mellom høydepunktene når Bergenfest-ballet åpner på bonusdagen tirsdag 14. juni 2022!

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

LES MER