Biffy Clyro avslutter torsdagen

 

De albumaktuelle favorittene Biffy Clyro headliner torsdag 11. juni på Bergenfest!

15. mai dropper Biffy Clyros etterlengtede nye album "A Celebration of Endings".

Kun et par uker senere står den populære power-trioen endelig på scenen i Bergen igjen!

Torsdag 11. juni på Bergenfest blir en ellevil og innholdsrik dag med stor spennvidde i programmet. Opplev skalegendene The Specials, britpopikonene Supergrass, americanadronningen Lucinda Williams, stjernelaget Ole Paus & Motorpsycho og spennende ny rock fra ShameSports Team & The Murder Capital

Få en smakebit på hva vi har i vente fra Biffy med de nye låtene Instant History og End Of:

 

 

Da Biffy Clyro spilte på Bergenfest i 2016 høstet de 10/10 poeng hos Musikknyheter: 

"Biffy Clyro er uten tvil av de beste livebandene man kan booke i dag, og i solnedgangen på Bergenhus ble opplevelsen rett og slett en for historiebøkene. Om man i utgangspunktet ikke var begeistret for skottenes publikumsvennlige stadionrock fra før, skal det likevel mye til å ikke gå hjem fra Bergenfest med et smil om munnen denne kvelden."

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER