Biffy Clyro avslutter torsdagen

 

De albumaktuelle favorittene Biffy Clyro headliner torsdag 11. juni på Bergenfest!

15. mai dropper Biffy Clyros etterlengtede nye album "A Celebration of Endings".

Kun et par uker senere står den populære power-trioen endelig på scenen i Bergen igjen!

Torsdag 11. juni på Bergenfest blir en ellevil og innholdsrik dag med stor spennvidde i programmet. Opplev skalegendene The Specials, britpopikonene Supergrass, americanadronningen Lucinda Williams, stjernelaget Ole Paus & Motorpsycho og spennende ny rock fra ShameSports Team & The Murder Capital

Få en smakebit på hva vi har i vente fra Biffy med de nye låtene Instant History og End Of:

 

 

Da Biffy Clyro spilte på Bergenfest i 2016 høstet de 10/10 poeng hos Musikknyheter: 

"Biffy Clyro er uten tvil av de beste livebandene man kan booke i dag, og i solnedgangen på Bergenhus ble opplevelsen rett og slett en for historiebøkene. Om man i utgangspunktet ikke var begeistret for skottenes publikumsvennlige stadionrock fra før, skal det likevel mye til å ikke gå hjem fra Bergenfest med et smil om munnen denne kvelden."

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER