Fredagsprogrammet er komplett!

Denne uken har Hester V75, Sushi X Kobe, Unge Ferrari, Tove Lo, Gavin James, Lee Fields & The Expressions, Bishat, SAUS og Angelo Reira blitt lansert til fredagen på årets festival. 14. juni blir garantert helt kokko!

Med dette kan vi bekrefte at fredagsprogrammet er komplett – og at du får en fredag du sent vil glemme!

De som skal gjøre fredagen din magisk er: 

Tove Lo // Years & Years // Unge Ferrari // Clean Bandit // Sushi X Kobe // Hester V75 // Alma // Gavin James // Lee Fields & The Expressions // Phlake // Juke Ross // Bishat // SAUS // Angelo Reira // Isah

Det er en stor glede å kunne dele med dere at Unge Ferrari kommer tilbake til Bergen, etter et smekk utsolgt USF Verftet tidligere i år. De som var der vet at liveshowet han er på veien med i 2019 er ellevillt. Med albumet "Midt imellom magisk og manisk" beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon.

Hitmaskinen Tove Lo er en av de mest skinnende stjernene på pophimmelen og en av de skandinaviske artistene som gjør det best både på hjemmebane og internasjonalt. Dere som var til stede da hun spilte på Bergenfest i 2017 vet at Tove gir alt på scenen.

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Det begynner å bli noen år siden Hester V75 ble ansett som nykommere i den norske rapfloraen. Selv om mye har skjedd og mange nye navn har dukket opp, virker gruppen tydelig upåvirket av omgivelsene. Det siste året har de fôret oss med solide singler som Sånn eg holder på og Vil ha mere. I dag er de ut med sitt nye album, La Dolce Vita!

Se hele lineupen >>

 

ANDRE NYHETER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER