Frivilligpåmeldingen er åpnet!

Den siste tiden har vi fått en rekke forespørsler angående påmelding som frivillig til Bergenfest 2020. Det gleder oss at så mange ønsker å bidra til festivalen og endelig kan vi meddele at frivilligpåmeldingen nå er åpnet! 

Meld deg som frivillig her!

Som frivillig for Bergenfest møter du mange nye mennesker og opplever festivalvirksomheten på en helt ny måte, med mindre du har vært frivillig før så klart! Hvert eneste år har vi flere hundre frivillige som jobber på festivalen. Av erfaring er det populært å være frivillig på Bergenfest, og vi anbefaler derfor at du melder deg på så fort du har mulighet dersom dette er noe du kunne tenke deg. 

Det finnes en rekke ulike oppgaver som frivillig. Nedenfor finner du informasjon om de ulike rollene: 

AKKREDITERING: Den hyggelige gjengen som registrerer alle gjester og presse i vårt datasystem. De sørger for at folk får riktig adgangskort og festivalbånd. De som sitter med denne oppgaven bør beherske norsk muntlig og skriftlig samt engelsk muntlig.

CATERING: Gruppen som er med på å jobbe i festivalens eget cateringområde og klargjør for matserveringer til både lunsj og middag. Det jobbes i team og du gjør artister og crew glade!

INFO: De som informerer publikum om spilletider, eventuelle endringer, billettpriser, bytte av billett til bånd, etc. Her møter man "alle" og kan løse det meste og svare på "alt".

OMSORG: Den gruppen som har ansvar for frivilligområdet, frivilligservice, omsorg og kjærlighet til crew som er på jobb. De sørger for at området er rent og ryddig. Din største kvalitet er å være positiv. Du møter mange mennesker og får frem mange smil!

RIGG: Gruppen som gjør alt fra bygging og riving av scene, gjerder, inn- og utlast av artisters utstyr, setting av telt og klargjøring av infrastruktur. Dette arbeidet utføres før, under og etter festivalen.

RUNNER: Sørger for å skaffe til veie det som plutselig trengs og hjelper til med logistikk på arenaen. Du har ikke problemer med å bli sendt fra det ene til det andre, og fikser greit nye oppgaver. Dette er arbeid under festivalen. 

SERVERING & BAR: Betjener serveringsstedene på festivalområdet. Her har vi behov for serviceinnstilte og imøtekommende mennesker. Om du liker å møte mange mennesker i et hektisk miljø er dette stedet for deg! 

SJÅFØR: Er for de som har sertifikat, kjenner byen, er punktlig og presis i både det de sier og gjør. Her jobbes det både tidlig og sent. I all hovedsak under festivalen. 

TRIVSELSVAKT: Er festivalen sitt vertskap på arenaen. Du skal sjekke armbånd, være vakt på området, og svare på spørsmål fra publikum. Være med å passe på at vi har det sikkert og trivelig rundt oss! 

Vi er utrolig glade for at det er mange både i Bergen, og tilreisende som ønsker å være frivillig på Bergenfest 2020.

Meld deg som frivillig her!

ANDRE NYHETER