Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han satt en helt ny standard for norsk hiphop med "Rett opp og ned" og albumet "Helt om natten, helt om dagen" i 2010. Siden den gang har han markert seg som en av Norges største artister og en spiller som transenderer sjangre og generasjoner.

Våren 2019 ga Vaular ut den superfengende “Kroppsspråk”. Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp om singelen “To minutter”.

“Kroppsspråk” gjorde det sterkt på nettverkene – ikke kun i Norge, men også i Uganda:

Lars sier følgende om de nye låtene og turnéen han skal ut på i høst og til sommeren: 

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert. Høsten 2019 spiller Lars to utsolgte konserter på USF Verftet i hjembyen Bergen.

Vi ser frem til en enorm konsert hvor Lars Vaular nok en gang skal vise oss hvorfor han er en av Norges største og mest spennende artister.

Festivalpass til Bergenfest 2020 er allerede i salg.
Dagspass til alle dager slippes fredag 20. september kl. 10.00. 

ANDRE NYHETER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER