Lewis Capaldi og fire andre artister er klare for Bergenfest

Lewis Capaldi, Ruben, Myra, Rhys Lewis og Iris Gold er alle klare for Bergenfest 2020!

Den skotske tjuagutten Lewis Capaldi har virkelig hatt et formidabelt år. I 2019 ble han en av de første artistene i historien som har solgt ut en arenaturné før han har gitt ut album. Turnéen solgte ut på 20 minutter og mer 100.000 fans kan glede seg til å oppleve Capaldi på arenaer i høst.

2019 var også året debutalbumet Divinely Uninspired To A Hellish Extent ble musikkhistorie. Albumet har streamet mer enn 2 milliard ganger og innneholder singler som Grace og Someone You Loved. Vi er utrolig stolt over at Bergenfest får besøk av talentfulle, vittige, fantastiske Lewis Capaldi.

Lewis Capaldi spiller onsdag 10. juni på Bergenfest.

RHYS LEWIS

Den britiske singer/songwriteren Rhys Lewis er en du skal holde ørene åpen for - om du ikke allerede har ham på radaren. Lewis serverer mektig popmusikk spekket til randen av følelser - vonde såvel som gode. Hans kraftfulle stemme er en god musikalsk skulder å hvile seg på - både når livet smiler og når verden er grå. 

 

RUBEN

Gjennom musikken sin dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben de fleste følelser du forholder deg til på en daglig basis. Med nominasjoner som Årets nykommer på P3 Gull og over 100 millioner streams kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. Han har nå gitt ut «Melancholic» - et album bestående av hans første utgivelser og to helt nye. I november spiller han for et utsolgt Lille Ole Bull her i Bergen.

 

MYRA

Med sin uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Leo Ajkics har erklært at «Bransjen sover, men våkner snart». Stemmen til Myra har en iboende kulhet, som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. De som har sett henne live i det siste melder om en forrykende sceeneenergi og stor musikalsk kraft. 

IRIS GOLD

Med sin energiske attitude, naturlig sjarm og sterke RnB-vokal har Iris Gold imponert konsertgjengere over hele Europa. Hennes fargerike og smittende synergi av hiphop og solskinnspop er beskreveet av The Guardian som “deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”. I Danmark har hun vært nominert som “Årets Bedste Nye Livenavn” i Danish Music Awards. 

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER