Lørdagens tre nye tilskudd!

Programmet får stadig nye tilskudd og i dag er tre artister klare for Bergenfest! Med dagens annonsering av Kristian Kristensen, iris og Starcrawler begynner festivallørdagen å ta form. 

Harstadværingen med det varme hjertet og den store stemmen vant våre hjerter og Urørtfinalen i 2015. Kristian Kristensen live er en stor opplevelse: enten han stiller solo med kassegitar eller piano, eller med fullt band i ryggen, evner han alltid å varme, røre og begeistre.

Musikken til by:Larm-favoritten iris kan beskrives som myk, ærlig og tett på mikrofonen. Det er historier om kjærlighet og tilknytning, samtidig som at de omfavner ensomheten. Det er musikk som fanger intensiteten av møtet med voksenlivet, og hun viser en form for selvinnsikt man ikke forventer fra en 22-åring.

Om du kjenner deg giddelaus og tom for energi vet vi om én oppskrift som funker – Starcrawler! Et intetanende publikum blir gang på gang dratt inn i et univers med nok elektrisk energi til å lyse opp hele Sunset Strip. Dette universet er det vanskelig å gi slipp på når man først har kommet inn døren – Må oppleves!

Slik ser lørdagen ut:

Patti Smith and band // Robert Plant & The Sensational Space Shifters // Benjamin Francis Leftwich // Black Midi // Depresno // Emma Steinbakken // John Grant Kurt Vile & The Violators // Lewis Capaldi // Razika // Kristian Kristensen // Iris // Starcrawler

Det venter fortsatt et par godbiter til lørdagen, så følg med! 

ANDRE NYHETER

Legendelaget Ole Paus & Motorpsycho til torsdagen på Bergenfest

Det hele begynte med en lys idé om å spleise et av Norges mest kompromissløse rockeband med en nasjonalskald innen visesjangeren – en ikke så rent lite kompromissløs type selv – Ole Paus. Ideen i seg selv var galskap. Resultatet er et grensesprengende album, konsert i Operaen og – ikke minst – besøk på Bergenfest torsdag 11. juni 2019! 

LES MER

Shame og Twin Atlantic til Bergenfest

La det bli rock! De første tilskuddene til den hardtslående delen av neste års festivalprogram er de engelske postpunkfavorittene Shame og de skotske rockeyndlingene Twin Atlantic. Gled dere til svette bevegelser, høy lyd, littegrann sinne og masse rockeglede!

LES MER

Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

LES MER