Lørdagens tre nye tilskudd!

Programmet får stadig nye tilskudd og i dag er tre artister klare for Bergenfest! Med dagens annonsering av Kristian Kristensen, iris og Starcrawler begynner festivallørdagen å ta form. 

Harstadværingen med det varme hjertet og den store stemmen vant våre hjerter og Urørtfinalen i 2015. Kristian Kristensen live er en stor opplevelse: enten han stiller solo med kassegitar eller piano, eller med fullt band i ryggen, evner han alltid å varme, røre og begeistre.

Musikken til by:Larm-favoritten iris kan beskrives som myk, ærlig og tett på mikrofonen. Det er historier om kjærlighet og tilknytning, samtidig som at de omfavner ensomheten. Det er musikk som fanger intensiteten av møtet med voksenlivet, og hun viser en form for selvinnsikt man ikke forventer fra en 22-åring.

Om du kjenner deg giddelaus og tom for energi vet vi om én oppskrift som funker – Starcrawler! Et intetanende publikum blir gang på gang dratt inn i et univers med nok elektrisk energi til å lyse opp hele Sunset Strip. Dette universet er det vanskelig å gi slipp på når man først har kommet inn døren – Må oppleves!

Slik ser lørdagen ut:

Patti Smith and band // Robert Plant & The Sensational Space Shifters // Benjamin Francis Leftwich // Black Midi // Depresno // Emma Steinbakken // John Grant Kurt Vile & The Violators // Lewis Capaldi // Razika // Kristian Kristensen // Iris // Starcrawler

Det venter fortsatt et par godbiter til lørdagen, så følg med! 

ANDRE NYHETER