Madrugada er tilbake! Strålende anmeldelser og enorm stemning i Oslo Spektrum

Etter ti år i dvale er Madrugada tilbake –  sterkere enn noen gang før. I helgen spilte de for to (!) utsolgte Oslo Spektrum. De to konsertene solgte ut på knappe to døgn. “En mastodont har gjenoppstått”, skriver Aftenposten. “Monumentale Madrugada”, skriver Dagbladet. Det er bare på begynne å glede seg til torsdag 13. juni på Bergenfest!

“En mastodont har gjenoppstått; Madrugada viser at de fremdeles er i en klasse for seg”, skriver Aftenposten entusiastisk fra den første av to Madrugada-konserter i Oslo Spektrum i helgen. En skinnende sekser trilles det på anmelderterningen. 

Dagbladets Øyvind Rønning triller terningkast 5:  “Det er en underdrivelse at dette er et velkomment gjensyn og gjenhør. Og - det går ikke lenge før vi innser hvor mye vi har savnet denne gruppa. Det er ingen andre som dem i den norske rockfloraen.”

“Dette er et band som har vokst i sin dvale,” skriver Gaffa fra konserten – også de triller en femmer på terningen. Musikknyheter stemmer i og beskriver konserten som et “Elegant comeback”, med beskrivelser av stemning og effekter som hører med når et 20-års jubileum skal feires.

I 2019 er det 20 år siden et av de mest ikoniske albumene i norsk rocks historie ble utgitt – Industrial Silence er debutalbumet til det som skulle bli et av våre største og høyest ansette band. Ett tiår etter at bandet sist var ute på veien forenes nå tre av fire originalmedlemmer for å lufte det klassiske albumet og alle Madrugadas gigantiske hits!

Madrugada har annonsert 47 konserter på sin jubileumsrunde, men kun én opptreden i vår del av landet – på Bergenfest torsdag 14. juni, selvsagt. 

Foto: Knut Åserud / Madrugada

Les anmeldelsene her: 

ANDRE NYHETER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER

Alt du trenger å vite om Bergenfest!

Her følger en del nyttig info som vi anbefaler at du gjør deg kjent med før du setter kursen mot Bergenhus festning og Bergenfest 2019! Vi gleder oss enormt til fire herlige dager med deilig musikk og fantastisk festivalstemning sammen med dere!

LES MER