Onsdagen er komplett

Med dagens annonsering av Ruel og Ryan Bingham er det en fornøyelse å meddele at onsdagsprogrammet på Bergenfest er komplett! Denne dagen blir preget av mange fasetter av indie, stor pop og fengende dansemusikk. Hvem gleder seg?

Følgende artister spiller onsdag 12. juni på Bergenfest:

Bon Iver
Tom Walker
Jungle
Stephen Malkmus & The Jicks
Ruel
Julia Holter
Cautious Clay
Snail Mail
Ryan Bingham

Spillende på skoletilstelninger og Sydney’s strender, ble Ruel i 2015 – da han var 12 år gammel, oppdaget av M-Phazes. Den Grammyvinnende produsenten, som blant annet har jobbet tett med Eminem, har sammen med låtskriveren Thief arbeidet sammen med det unge talentet om å utvikle hans sound. Ruel betyr intet mindre enn a natural, naturligvis. Hør låter som Dazed and ConfusedellerYounger og få kjevedropp, du også!

 

Inntil Ryan Bingham flyttet til California i 2007 hadde han ikke bodd mer enn to år på ett sted. Cajunmusikken i Louisiana, den harde hiphopen blant vennene hans i Houston og folkemusikken til mexikanske innvandrere er kun et knippe av tonene som gjorde inntrykk på ham underveis. Ryan Bingham lager musikk med personlighet. Tidlig levd liv har informert Binghas verdensvante, værbitte og rufsete vokal. Det er ikke uten grunn at han har vunnet både Oscar og Grammy Awards for låten The Weary Kind. 


Festivalpass og dagspass i salg nå! 

KJØP BILLETT HER

ANDRE NYHETER