Programmet for lørdagen er komplett

Med dagens slipp av Kamelen, Dårlig Vane, Junglepussy og Zupermaria er lineupen for lørdag 13. juni komplett. FOR en festivaldag vi har i vente!

 

KAMELEN

Laksevågs store sønn selger ut konserter over hele landet og i sommer skal han endelig spille på Bergenfest!

 

JUNGLEPUSSY

Den mildt sagt karismatiske Brooklyn rapperen Junglepussy mener alvor og vi skal endelig få oppleve henne på Bergenfest. Helt siden hun slapp sitt debutalbum «Satisfaction Guaranteed» tilbake i 2014 og vi hørte monsterlåten «Bling Bling» har vi ønsket å se henne på Bergenfest. Sjekk hun ut!

 

DÅRLIG VANE

Å si at trioen Dårlig Vane sparket inn dørene for NMG-Gjengens tredje generasjon er en underdrivelse. Det blir garantert topp stemning når guttene tar med sin bangarparade til Bergenfest lørdag 13. juni! 

 

ZUPERMARIA

Maria Træbakken aka Zupermaria har til nå servert oss utelukkende deilig popmusikk. Hvis halvparten av ryktene om det vi har i vente er sanne, så er det bare å begynne å glede seg vilt og følge med på denne artisten!

 

Med det siste lørdagsslippet er det bare å lade opp til en fantastisk festivallørdag 13. juni 2020!

 

ANDRE NYHETER

Endelig gjenåpning!

I dag er endelig dagen her. Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge og at vi skal igjen få gå tilbake til den normale hverdagen vi har savnet så inderlig!

LES MER

Grace Jones headliner tirsdag 14. juni

Legenden Grace Jones, sammen med Michael Kiwanuka, Ziggy Marley, Gary Clark Jr. med flere, skal sikre at det er tett mellom høydepunktene når Bergenfest-ballet åpner på bonusdagen tirsdag 14. juni 2022!

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

LES MER