Programmet for lørdagen er komplett

Med dagens slipp av Kamelen, Dårlig Vane, Junglepussy og Zupermaria er lineupen for lørdag 13. juni komplett. FOR en festivaldag vi har i vente!

 

KAMELEN

Laksevågs store sønn selger ut konserter over hele landet og i sommer skal han endelig spille på Bergenfest!

 

JUNGLEPUSSY

Den mildt sagt karismatiske Brooklyn rapperen Junglepussy mener alvor og vi skal endelig få oppleve henne på Bergenfest. Helt siden hun slapp sitt debutalbum «Satisfaction Guaranteed» tilbake i 2014 og vi hørte monsterlåten «Bling Bling» har vi ønsket å se henne på Bergenfest. Sjekk hun ut!

 

DÅRLIG VANE

Å si at trioen Dårlig Vane sparket inn dørene for NMG-Gjengens tredje generasjon er en underdrivelse. Det blir garantert topp stemning når guttene tar med sin bangarparade til Bergenfest lørdag 13. juni! 

 

ZUPERMARIA

Maria Træbakken aka Zupermaria har til nå servert oss utelukkende deilig popmusikk. Hvis halvparten av ryktene om det vi har i vente er sanne, så er det bare å begynne å glede seg vilt og følge med på denne artisten!

 

Med det siste lørdagsslippet er det bare å lade opp til en fantastisk festivallørdag 13. juni 2020!

 

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER