Slik ble BergenfestUng

Solen strålet for fullt over Bergenhus Festning mens Bergenfest Ung ble arrangert for Barnehagebarn etterfulgt av ungdomsskoleelever. 10.000 barn fikk i år igjen en smakebit på festivalopplevelsen. 

For 14. gang ble Bergenfest Ung arrangert. 87 barnehager fra Bergen samlet seg på Plenen og var til sammen ca. 2500 barnehagebarn. Fargespill sang og danset til alles glede. Da barnehagene var gått åpnet dørene for ungdommene. 80 skoler med totalt 8000 ungdomsskoleelever fikk oppleve Fargespill, sammen med Machomayne, som forøvrig spilte på både BergenfestUng og Bergenfest i fjor, og Miss Tati. Etterfulgt av dette kom Unge Ferrari. Ungdommene sang med, hoppet og smilte! 

ANDRE NYHETER

Endelig gjenåpning!

I dag er endelig dagen her. Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge og at vi skal igjen få gå tilbake til den normale hverdagen vi har savnet så inderlig!

LES MER

Grace Jones headliner tirsdag 14. juni

Legenden Grace Jones, sammen med Michael Kiwanuka, Ziggy Marley, Gary Clark Jr. med flere, skal sikre at det er tett mellom høydepunktene når Bergenfest-ballet åpner på bonusdagen tirsdag 14. juni 2022!

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

LES MER