Slik ble BergenfestUng

Solen strålet for fullt over Bergenhus Festning mens Bergenfest Ung ble arrangert for Barnehagebarn etterfulgt av ungdomsskoleelever. 10.000 barn fikk i år igjen en smakebit på festivalopplevelsen. 

For 14. gang ble Bergenfest Ung arrangert. 87 barnehager fra Bergen samlet seg på Plenen og var til sammen ca. 2500 barnehagebarn. Fargespill sang og danset til alles glede. Da barnehagene var gått åpnet dørene for ungdommene. 80 skoler med totalt 8000 ungdomsskoleelever fikk oppleve Fargespill, sammen med Machomayne, som forøvrig spilte på både BergenfestUng og Bergenfest i fjor, og Miss Tati. Etterfulgt av dette kom Unge Ferrari. Ungdommene sang med, hoppet og smilte! 

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER