Slik ble BergenfestUng

Solen strålet for fullt over Bergenhus Festning mens Bergenfest Ung ble arrangert for Barnehagebarn etterfulgt av ungdomsskoleelever. 10.000 barn fikk i år igjen en smakebit på festivalopplevelsen. 

For 14. gang ble Bergenfest Ung arrangert. 87 barnehager fra Bergen samlet seg på Plenen og var til sammen ca. 2500 barnehagebarn. Fargespill sang og danset til alles glede. Da barnehagene var gått åpnet dørene for ungdommene. 80 skoler med totalt 8000 ungdomsskoleelever fikk oppleve Fargespill, sammen med Machomayne, som forøvrig spilte på både BergenfestUng og Bergenfest i fjor, og Miss Tati. Etterfulgt av dette kom Unge Ferrari. Ungdommene sang med, hoppet og smilte! 

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER