Slik ble BergenfestUng

Solen strålet for fullt over Bergenhus Festning mens Bergenfest Ung ble arrangert for Barnehagebarn etterfulgt av ungdomsskoleelever. 10.000 barn fikk i år igjen en smakebit på festivalopplevelsen. 

For 14. gang ble Bergenfest Ung arrangert. 87 barnehager fra Bergen samlet seg på Plenen og var til sammen ca. 2500 barnehagebarn. Fargespill sang og danset til alles glede. Da barnehagene var gått åpnet dørene for ungdommene. 80 skoler med totalt 8000 ungdomsskoleelever fikk oppleve Fargespill, sammen med Machomayne, som forøvrig spilte på både BergenfestUng og Bergenfest i fjor, og Miss Tati. Etterfulgt av dette kom Unge Ferrari. Ungdommene sang med, hoppet og smilte! 

ANDRE NYHETER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER

Alt du trenger å vite om Bergenfest!

Her følger en del nyttig info som vi anbefaler at du gjør deg kjent med før du setter kursen mot Bergenhus festning og Bergenfest 2019! Vi gleder oss enormt til fire herlige dager med deilig musikk og fantastisk festivalstemning sammen med dere!

LES MER