Spilleplanen er klar

Alle de omlag 55 artistene som spiller på årets festival har nå fått tildelt konserttidspunkt og scene. Med 33 dager igjen til Bergenfest er det bare å planlegge konsertløypen og glede seg til festival!

Utforsk spilleplanen her!

Merk at spilletidene er med forbehold om endringer.

Mindre enn 300 festivalpass igjen!

Vi gjør oppmerksom på at det nå er mindre enn 300 festivalpass igjen til Bergenfest 2019. Når disse er utsolgt er vil det kun være dagspass til enkeltdager tilgjengelig. Her gjelder det altså å få fingen ut dersom du vil sikre deg billett til hele festivalopplelsen. 

Kjøp festivalpass her!

Ny musikk fra Bergenfestaktuelle artister!

Denne uken har blant annet Bergenfestaktuelle Barns Courtney og Juke Ross sluppet ny musikk. De nye godlåtene kan du høre i den offisielle Spotifylisten for Bergenfest 2019. I denne listen har du timevis med festivalaktuell godlyd - en perfekt oppvarming til fine festivaldager i juni.

Adgang for U18 i Magic Mirrors

Vi har i 2019 besluttet å åpne Magic Mirrors for publikum under 18 år. Denne scenen har tidligere hatt 18 års aldersgrense. Det blir legetimasjonsplikt i døren og publikum under 18 år vil få et kryss på hendene. I 2019 spiller blant annet Isah, SAUS, Angelo Reira, dePresno, Phlake og Pom Poko i Magic Mirrors.

ANDRE NYHETER

Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

LES MER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER