Spilleplanen er klar

Alle de omlag 55 artistene som spiller på årets festival har nå fått tildelt konserttidspunkt og scene. Med 33 dager igjen til Bergenfest er det bare å planlegge konsertløypen og glede seg til festival!

Utforsk spilleplanen her!

Merk at spilletidene er med forbehold om endringer.

Mindre enn 300 festivalpass igjen!

Vi gjør oppmerksom på at det nå er mindre enn 300 festivalpass igjen til Bergenfest 2019. Når disse er utsolgt er vil det kun være dagspass til enkeltdager tilgjengelig. Her gjelder det altså å få fingen ut dersom du vil sikre deg billett til hele festivalopplelsen. 

Kjøp festivalpass her!

Ny musikk fra Bergenfestaktuelle artister!

Denne uken har blant annet Bergenfestaktuelle Barns Courtney og Juke Ross sluppet ny musikk. De nye godlåtene kan du høre i den offisielle Spotifylisten for Bergenfest 2019. I denne listen har du timevis med festivalaktuell godlyd - en perfekt oppvarming til fine festivaldager i juni.

Adgang for U18 i Magic Mirrors

Vi har i 2019 besluttet å åpne Magic Mirrors for publikum under 18 år. Denne scenen har tidligere hatt 18 års aldersgrense. Det blir legetimasjonsplikt i døren og publikum under 18 år vil få et kryss på hendene. I 2019 spiller blant annet Isah, SAUS, Angelo Reira, dePresno, Phlake og Pom Poko i Magic Mirrors.

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER