To nye artister klare for Bergenfest

Americanastjernen Lucinda Williams kommer til Bergenfest torsdag 11. juni for å spille sin aller første konsert i Bergen. Fantastiske Fay Wildhagen kan du oppleve på Bergenfest for aller første gang fredag 12. juni!

LUCINDA WILLIAMS

Den ukronede americanadronningen Lucinda Williams har formet sin egen vei som artist i over 30 år. I sommer får vi endelig oppleve henne i Bergen! Hun fikk for alvor fart på karrieren sin med albumet “Car Wheels on a Gravel Road” fra 1998. For dette albumet vant hun sin første Grammy (Best Contemporary Folk Album), og Rolling Stone har rangert det som nr. 304 på deres liste over “500 Greatest Albums of All Time”. I dag har hun totalt tre Grammy og tilhører de mest kjente representantene innen sin musikkretning. Mange mener at hennes sterkeste side er tekstene og Lucinda Williams har alltid klart å formidle det ekte og sjelfulle. Vi gleder oss til å se stjernen på Bergenfest torsdag 11. juni!  


FAY WILDHAGEN

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og Årets Nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew. 26-åringen fra Oslo har siden debuten etablert seg som en av landets absolutte live-favoritter, og nylig utgitte singelen “Promise” ble akkurat ukas låt på P3. Fredag 12. juni får vi oppleve Fay Wildhagen på Bergenfest!  

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER