Fredagen er komplett med to nye artister lagt til programmet + nytt navn til lørdagen

Tre nye artister er bekreftet til Bergenfest 2020. Når Tom Grennan og Jordan Mackampa slutter seg til fredagsplakaten er programmet for denne festivaldagen komplett, i tillegg får vi et gledelig gjensyn med 9 Grader Nord på lørdagen. 

TOM GRENNAN

Hvordan følger du opp et debutalbum som gjorde deg til verdensstjerne, med over en kvart milliard streams? Hva gjør du etter å ha solgt ut konserter i The Royal Albert Hall og på Brixton Academy? Tom Grennan startet på nytt. Den  første smakebiten har vi fått i form av den sterkeførste singelen This is the Place

 

JORDAN MACKAMPA

Inspirert av morens kjærlighet for de store soul-sangerne: Marvin Gaye, Bill Withers og Curtis Mayfield, gleder vi oss til å se Mackampa kombinere sin tidløse vokal med fengende melodier og ektefølte tekster. 

 

9 GRADER NORD

Lørdag 13. juni kan du oppleve 9 Grader Nords herlige blanding av sjangre som baila, flamenco, jazz og karnatisk musikk!


Med det siste fredagsslippet er det bare å lene seg tilbake og nyte festivalposteren til fredag 12. juni: 

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER