Zara Larsson, Arif, Dagny & Dave til Bergenfest

Den svenske popsensasjonen Zara Larsson headliner fredag 12. juni på Bergenfest! Sammen med Arif, Dagny og Dave slutter Zara Larsson seg til et festivalprogram som allerede er spekket med høydepunkt som Lars Vaular, Lewis Capaldi, Myra, Ole Paus & Motorpsycho og Ruben.

ZARA LARSSON

Den svenske popsensasjonen Zara Larsson er utvilsomt en av Skandinavias mest elskede og talentfulle leverandører av hardtslående, følelsesladd og dansbar elektropop. Hun entret den skandinaviske offentligheten allerede som 11-åring, og er i dag en tungvekter i internasjonal popmusikk med flere milliarder streams og et liveshow som trollbinder fulle arenaer verden over. Et av sommerens høydepunkt får du når Zara Larsson headliner fredagen på Bergenfest.

Det må være lov å feire med en klassiker? Vi gleder oss til å høre Lush Life og drøssevis av andre hits fredag 12. juni på Bergenfest. 

 

ARIF

Spellemann, 100 millioner streams og utsolgt Spektrum er blant Arifs mange bragder. Høsten 2019 har han turnert med “Arif i Waanderland” – og heldigvis blir det også til sommeren mulig å besøke Waanderland sammen med Arif. Gled deg til en helt spesiell opplevelse og et euforisk show som rører ved de fleste sanser. Arif er fortellerstemmen i Waanderland, og han er en historieforteller med noe på hjertet.

Lørdag 13. juni opplever du Arif på Bergenfest.

 

DAGNY

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Med en katalog som har over 200 millioner strømminger har Dagny etablert seg som en av tungvekterne i det norske poplandskapet med høythengende radiolistinger, festivalspotter, utsolgte headlinershow og spektakulære TV- opptredener.

Dagny spiller fredag 12. juni.

 

DAVE

Mercury Price-vinnende Dave har på kort tid etablert seg som en av Storbritannnias mest spennende raptalenter. Debutalbumet Psychodrama toppet de britiske listene allerede i debutuken og var det raskest strømmede debutalbumet gjennom tidene. The Independent omtalte albumet som ‘one of the most thoughtful, moving and necessary albums of 2019’. Vi sier oss enig!

Hvem i Bergen kan levere like got på Thiago Silva som unge Alex på Glastonbury? Lørdag 13. juni får vi svaret. 

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER