Info om refusjon og overføring av billetter fra Bergenfest 2020 til 2021

Det er med tungt hjerte vi erkjenner at vi ikke kan gjennomføre Bergenfest 2020. De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av koronaviruset gjør at det ikke er mulig å gjennomføre årets festival. 

Billetter til Bergenfest 2020 kan refunderes eller overføres til Bergenfest 2021. Dersom du ønsker å overføre billetten din til 2021 behøver du ikke å foreta deg noe. Dersom du ønsker å refundere billetten din kan du følge fremgangsmåten som er beskrevet i punkt 4 i informasjonsmenyen under.

Datoene for festivalen i 2021 blir tirsdag 15. – lørdag 19. juni. Dette betyr at det blir en ekstra festivaldag til neste år. Billetter til den ekstra festivaldagen legges i salg tidlig høst, samtidig som vi offentliggjør artister til denne dagen. Da vil vi også kunne gi dere informasjon om hvorvidt den ekstra dagen omfattes av festivalpasset. De aller fleste artistene har bekreftet at de er med på å utsette konserten sin til neste år. 

 • Du er automatisk med i trekningen av 10 innholdsrike festivalpakker bestående av 1 natt på hotell under Bergenfest 2021, verdikort á 1.000 kr på mat og drikke som kan benyttes på festivalen, samt et utvalg av kul merchandise. Vinnere annonseres 20. august.

 • Du bidrar til å sikre festivalens økonomi. Takk for hjelpen! Selv om det ikke blir festival i 2020 har vi utgifter som må dekkes. 

 • Du får en rimeligere festivalopplevelse enn de som kjøper billett senere. Vi vil med stor sannsynlighet bli nødt til å sette opp billettprisene for 2021.

 • Dagspasset ditt gjelder til samme ukedag i 2021. For eksempel: onsdagspass 2020 gjelder som onsdagspass i 2021.
 • Du vil kunne bytte dagspass fra en festivaldag til en annen. Bytteperioden varer fra 1. oktober 2020 til 1. mars 2021. Før bytteperioden starter vil du som har dagspass få en ny e-post med informasjon om hvordan du går frem for å bytte billetten din.

 • Du behøver ikke å foreta deg noe, da billetten vil gi automatisk inngang i 2021. Hvis du ønsker det kan du enkelt hente ut billetten din med korrekt dato og årstall via Ticketmaster Appen eller via din profil på ticketmaster.no. Dette er kun ment som et tilbud og ikke en nødvendighet. 

 • Ta kontakt med utsalgsstedet hvor du har kjøpt billett. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt via deres kontaktskjema her. Henvendelser om refusjon behandles normalt i løpet av fem virkedager, men noe ekstra tid bør påberegnes grunnet generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden.
 • Billetten kan refunderes inntil 60 dager etter den planlagte festivalen i 2020, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. Refusjonsfrist er altså 15. august 2020.

Dersom du har kjøpt Collector Ticket og ønsker å beholde billetten din til 2021:

 • Dersom du har fått tilsendt din Collector Ticket skal du benytte denne i 2021, selv om designet er for 2020.
 • Dersom du ikke har fått tilsendt din Collector Ticket enda, vil du få tilsendt en Collector Ticket med 2021-artwork. Utsendelse starter etter siste frist for refusjon (15. august).

Dersom du har kjøpt Collector Ticket og ønsker å refundere billetten din:

 • Benytt Ticketmaster sitt kontaktskjema for refusjon. 
 • Dersom du allerede har fått tilsendt din Collector Ticket vil du ikke få refundert Collector Ticket-avgiften, da dette er et gebyr for produksjon og levering av suvenirbilletten. 
 • Dersom du ikke har fått tilsendt din Collector Ticket og velger å refundere billetten, vil du få Collector Ticket-avgiften refundert.

Dersom du har kjøpt Collector Ticket-dagspass og ønsker å bytte fra en festivaldag til en annen: 

 • Du følger vanlig fremgangsmåte for bytte av billett fra en dag til en annen. Informasjon om dette kommer før bytteperioden starter 1. oktober.
 • Du beholder din Collector Ticket som suvenir, men får tilsendt en PDF-billett på e-post som du skal benytte som inngang på festivalen. 

 • Papirbilletter for 2020 gjelder automatisk for 2021, selv om billetteksten sier noe annet.
 • Hvis du ønsker å refundere eller bytte til en annen dag følger du vanlig fremgangsmåte – se punktene ovenfor.

De aller fleste artistene som skulle ha spilt på Bergenfest 2020 har bekreftet at de er med på å utsette konserten sin til Bergenfest 2021. Vi tar sikte på å offentliggjøre de første artistene i midten av mai. Noen artister må vi vente litt lenger med å offentliggjøre, da annonseringen skal passe inn i artistenes overordnede planer.

Datoene for festivalen i 2021 blir tirsdag 15. – lørdag 19. juni. Dette betyr at det blir en ekstra festivaldag til neste år, som dere som har festivalpass vil få inkludert i billetten.

Artistene som flyttes fra 2020 vil som utgangspunkt spille på samme festivaldag i 2021, men noen endringer kan forekomme.

U18-billettene som er kjøpt til Bergenfest 2020 vil også gjelde automatisk til Bergenfest 2021.
Dersom billettkjøper fyller 18 år før festivalen i 2021, så vil man da kunne komme med sin U18 billett til billettboden ved inngangen til festivalen for så å få påsatt riktig festivalbånd etter fremvisning av legitimasjon. Vi vil ikke ta noe ekstra betaling for oppgraderingen. Det vil bli sendt ut info om dette ca 1-2 uker før festivalstart.